دانش و مهارت کلید موفقیت

دانش و مهارت کلید موفقیت

درباره مهارت ها زندگی
دانش و مهارت کلید موفقیت

دانش و مهارت کلید موفقیت

درباره مهارت ها زندگی

رژیم غذایی در فصل بهار

http://s2.picofile.com/file/7326086983/jdaf_blogsky.gif

 صدرالله کمالوند، متخصص تغذیه  گفت: همانطوریکه با تبدیل شدن فصل از زمستان به بهار، لباس های زمستانی، کلفت و گرم خود را به لباس های بهاری، نازک و روشن که خنکی بیشتری دارند تغییر می دهید به همان طریق باید رژیم غذایی را دگرگون کرد، تأکید کرد: در واقع در بهار غذاهایی را باید مصرف کرد که تناسب با این فصل داشته باشند و نوع شیوه زندگی را از نظر تغذیه ای ارتقا دهند.








کمالوند افزود: مصرف بیشتر غذاهای گرم و پخته شده از مهمترین نکات تغذیه ای است که در بهار باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.وی گفت: غذاهای گرم و پخته در مقایسه با غذاهای خام و خشک کالری کمتری دارند و با این وجود می توانند انرژی بدن را به مدت طولانی در روزهای بلند فصل بهار و حتی تابستان فراهم کنند.

کمالوند با بیان اینکه مصرف کافی میوه ها و سبزی ها از دیگر نکات تغذیه ای مهم در بهار است یادآور شد: مصرف سبزیجات اگرچه انرژی خوبی را برای بدن فراهم می کند اما کالری اضافی را به بدن تحمیل نمی کند ضمن آنکه سبزیجات بیشترین حجم و احساس سیری را به بدن می دهد.

وی اظهار داشت: در فصل بهار مصرف شکلات به ویژه شکلات هایی که حاوی درصد بالایی کاکائو هستند نیز می تواند برای بدن مفید باشد.کمالوند خاطرنشان کرد: همچنین در روزهای فصل بهار مصرف کافی نوشیدنی هایی همچون آب، چای و آب میوه های طبیعی ضروری بوده و در مقابل باید از مصرف بیشت از اندازه نوشابه نیز پرهیز کرد.وی گفت: در بین انواع نوشیدنی ها، مصرف چای سبز می تواند انرژی بسیار متناسب و متعادلی را برای بدن به ارمغان آورد.

به نقل از باشگاه خبرنگاران
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد